Richmond House Insurance Brokers - Office Space Refurbishment​

Click here to download the Richmond House Insurance Brokers Ltd PDF case study

Project Brief

Refurbishment project following the subdivision of ground floor space into two separate offices...

 

Client Background

Following the subdivision of the organisation into two separate companies and landlord's works, SEC was chosen to complete the client's specific fit out requirements.

Client:

Richmond House Insurance Brokers Ltd


Location:

Stevenage, Hertfordshire


Contract Duration:

'3' weeks total


Project Summary:

Refurbishment of office space following the divison of the organisation into two companies

Approach

Competitive tender around client's consultant design following successful completion of landlord's works.

 

The project works involved the dismantling and removal of existing partitioning to accomadate new plasterboard and silicone jointed glass partitions that bare the company logo.

 

Existing ceiling tiles were also removed and replaced with new tiles.

 

Emergency light fittings were installed and the existing flooring was removed and replaced with new carpet tiles.

 

Out of hours works were carried out on occasion to minimise disruptions to the client's daily operations.